Nástěnka

Proplácení části startovného, výdajů spojených se soustředěním a lékařských prohlídek

Vedení klubu vždy ve 2. polovině roku v závislosti na obdržených dotacích rozhoduje o výši proplácení výdajů spojených se startovným na turnajích (dotace Můj klub od MŠMT-NSA, pro všechny děti), výdajů na soustředění či příměstské kempy (dotace od Teplic, pouze pro teplické děti) a výdajů spojených s lékařskými prohlídkami (pro všechny děti).

Proplácení výše startovného je v závislosti na umístění hráče v krajském žebříčku a počtu odehraných turnajů. Podklady pro rozhodnutí výkonného výboru připravuje STK (sportovně technická komise).

Aby teplické dítě mělo nárok na proplacení výdajů na soustředění či kempy, musí na něj klub obdržet dotaci. Dotaci klub obdrží pouze tehdy, pokud rodič podepíše Prohlášení rodičů pouze klubu LTC Panorama. Je potřeba upozornit, že rodiče podepisují Prohlášení např. 2 klubům a klub je následně městem Teplice vyzván, aby poskytl informaci, jakému klubu chtějí rodiče přidělit dotaci.

VÝŠE ROČNÍCH ČLENSKÝCH PŘÍSPĚVKŮ

Mládež 10-18 let a studenti …………. 2tis. Kč

TŠM (tenisová škola mládeže) ……. 1tis. Kč
Rodiny (rodiče a děti) ………………… 6tis. Kč / 3 členi + 1tis. Kč každý další člen rodiny

Aktuality

Šalatová v Praze na Hamru

O víkendu 16.-17.12. se v Praze na Hamru uskutečnil tenisový turnaj v babytenisu. V konkurenci 31 hráčů a hráček výborně reprezentovala náš klub Viktorka Šalatová. Ze skupiny postoupila

Číst více »